4 april 2013

The Championship


Omgång 40 av 46. The Championship. Rekordjämnt. Sicket drama. Man brukar säga att 50 poäng räcker för att hålla sig kvar men inte i år. Ja, ni ser själva. Differensen mellan lag åtta som i det här fallet är Bolton och  Peterborough på näst sista platsen är 11 pinnar.

Bristol är laget som åker ur. Vilka de två andra lagen blir som gör Bristol sällskap är skrivet i stjärnorna. Lär bli en fight ända in på målsnöret.

När det gäller toppstriden är det två platser som ger automatisk uppflyttning och ytterligare fyra som går till playoff. Cardiff ser ut att ta den ena platsen direkt upp till PL. Vem hade trott på det innan säsongen startade? Och skall vi gissa att Cardiffs visit i högsta ligan blir ettårig.

Oroligt i Leedsleden. Leeds - mitt sorgebarn. Warnock fik ju sparken senast efter grym hemmaförlust mot Derby. Vem som tar över Leedsrodret är inte bestämt än. Redfearn har hoppat in som en tillfällig lösning. Som sagt, kyliga vindar blåser kring Ellan Road. Tre raka förluster. Dessutom ett svidande oavgjort resultat hemma (12 mars) mot Peterborough. och bara fyra vinster på den här sidan 2013. För dåligt. Charlton borta nästa! Vi fortsätter marschen....och hur skall det gå för Blackburn som bara för några år sedan rosade marknaden i PL....kanske samma öde som Coventry. Ett lag som också rasat likt en tung sten genom hela seriesystemet.

Inga kommentarer: