23 december 2008

499. Danska Caroline

Jag har hyst stora förhoppningar om att svenskan Sofia Arvidsson skall slå sig in i världstoppen men därav har inget blivit. Så kommer plötsligt danskan Caroline Wozniacki, född 1990 i Odense, och brakar loss med dunder och brak.

Hon har stor potential och är den danska som uppnått den högsta ranking någonsin i damsingel, 12:e plats på rankingen daterad 11 november 2008. Bara en tidsfråga när hon tar sig in på tio-i-toppen! Augusti i år blev en riktig höjdarmånad för Caroline; i Nordic Light i Stockholm tog hon hem sin första WTA-titel. Hon tappade inte ett enda set i huvudstaden!

 2009 kan bli en riktig lustiger dans i positiv bemärkelse bara hon får koncentrera sig på sin tennis. Hoppeligen låter modellagenturerna henne vara ibland så att hon kan träna smash och serve. Således, låt fötterna stå stadigt på gräset, lyft höger fot och sträck ut benet och skaka det , gör samma sak med vänster ben. Hoppas att jag på dette vis kan hjälpa dig att undvika skador i framtiden. Ha det kul med spelandet.

Inga kommentarer: